سفارش تبلیغ
صبا ویژن






پاییز 1386 - ۞ مهندسان شیمی دانشگاه یاسوج ۞

حسادت دوست، ناشی از نادرستی دوستی است . [امام علی علیه السلام]

۞ موزیک سایت ۞


۞ لینک به ما / لوگوی دوستان ۞

دوستان عزیز برای قرار گرفتن لینک یا لوگوی شما در سایت ما ابتدا لینک یا لوگوی ما را اضافه کنید سپس در قسمت نظرات پیغام بگذارید تا لینک یا لوگوی شما اضافه گردد .
با تشکر

.

پاییز 1386 - ۞ مهندسان شیمی دانشگاه یاسوج ۞

لوگوی دوستان

 








۞ آمار سایت ۞

امروز : دوشنبه 103 اردیبهشت 10
ساعت : 6:21 صبح
بازدید های امروز : 13
بازدید های دیروز : 10
کل بازدید ها : 71563



سلام

 

سلام

یعنی بالاخره سلام!!!

اول1 معذرت خواهی !

میدونم خیلی وقته که آپ نکردیم راستش یکم گرفتار بودیم (یعنی ولمون نمیکنن نه اینکه مهم هستیمو کار بلد!!!!چه میشه کرد دیگه!)ولی از اونجایی که دلمون براتون تنگ شده اومدیم تا در خدمتتون باشیم!

دوم اینکه امیدواریم تابستون خوبی رو تا حالا گذرونده باشید و بگذرونید!!

سوم اینکه حلول ماه مبارک رمضان رو از پنجره ملکوتی وپر فیض شعبان به همه شما تبریک میگیم امیدواریم برا همه دعاکنید برای فرج و ظهور آقامون، برای شفای عاجل همه مریضا (بلاخص معاونت محترم دانشجویی آقای دکتر آسمانه عزیز) برای همه جوونا وخوشبختیشون و....ما رو هم از دعای خیرتون محروم نکنید!

خوب چه خبرا؟کجا هستید؟

فکر کنم کارآموزیاتون دیگه تموم شده و یا تا حدی توخوندن برا ارشد جلو افتادید و یا هم ...

البته خوردنو خوابیدنو و تفریح هم برا خودش 1 کاره  دیگه !!!!!

خلاصه همتون خسته نباشید!!!

نظظظظظظظظظظظر یادتون نره ها!!!!




نوشته شده توسط دانشجویان مهندسی شیمی(85) دانشگاه یاسوج در پنج شنبه 88 شهریور 5 و ساعت 6:44 عصر

۞۞ نظرات شما ( نظر) ۞۞

منابع مطا لعاتی آزمون ارشد

سلام !!!!!

برای شروع کار و به درخواست دوستان و هم کلاسیهامون براتون منابع آزمون ارشدرو  گذاشتم. امیدوارم همتون بتونید یه آزمون خوب بدید و نتیجه عالی بگیرید!البته بعد از ما گفته باشم

معرفی منابع درسی گرایش های مختلف مهندسی شیمی

« منابع مطالعاتی مهندسی شیمی - در ادامه مطلب

 ادامه مطلب...


نوشته شده توسط دانشجویان مهندسی شیمی(85) دانشگاه یاسوج در پنج شنبه 88 شهریور 5 و ساعت 6:39 عصر

۞۞ نظرات شما ( نظر) ۞۞

عکس هایی از بزرگترین برج تقطیر دنیا در عسلویه

این چند عکس را هم از همان دوست هم رشته ای ببینید خیلی جالبه

این بزرگترین برج تقطیر دنیاست که در عسلویه و منطقه ویژه پارس جنوبی و در پتروشیمی برزویه واقع شده

علامت مشخصه اون هم پرجم سبز رنگی است که بر فراز آن برافراشته شده

 

ادامه مطلب...


نوشته شده توسط دانشجویان مهندسی شیمی(85) دانشگاه یاسوج در پنج شنبه 87 تیر 20 و ساعت 7:53 عصر

۞۞ نظرات شما ( نظر) ۞۞

مهندسی شیمی

مهندسی شیمی




نوشته شده توسط دانشجویان مهندسی شیمی(85) دانشگاه یاسوج در سه شنبه 86 آذر 13 و ساعت 11:31 صبح

۞۞ نظرات شما ( نظر) ۞۞

مسابقات کمیکار

معرفی مسابقات کمیکار:

 

  در مسابقات کمیکار دانشجویان در قالب گروه های چند نفره ماشین های شیمیایی (Chem-E-Car) خود ، ماشین هایی که نیروی محرکه آنها از واکنش های شیمیایی تامین می شود، را به رقابت می گذارند. رقابتی که می تواند موجب توسعه علمی ، پژوهش و تحقیقات گروهی در دانشکده های مهندسی شیمی گردد.

در مسابقات کمیکار دانشجویان با ساخت خودروهای کوچک شیمیایی سطح علمی خود را به رقابت می گذارند. رقابت هایی که می تواند موجب نزدیک ترشدن ارتباط  دانشگاه و صنعت، ایجاد انگیزه، خود باوری، نشاط تحصیلی، ارزیابی خلاقیت و ابتکار عمل تیم های دانشجویی و توجه بیشتر دانشکده های مهندسی شیمی به آموزش های کاربردی گردد.

 نخستین دوره مسابقه کمیکار(Chem-E-car) ایران نیز آذرماه ???? با حضور بیش از 50 تیم از دانشکده های مهندسی شیمی دانشگاه های سراسر کشور در سالن حجاب علم و صنعت برگزار شد. در این مسابقات دانشجویان ماشین های ساخت خود را که نیروی محرکه آن توسط انجام یک واکنش شیمیایی تامین می شد، به رقابت در آوردند. ماشین های کوچک و ساده دانشجویان نباید از ابعاد 32 در 20 در 12 سانتیمتر فراتر طراحی می شد و تمام ماشین های شرکت کننده نیز از این قانون تبعیت کردند. ماشین های کوچک با مکانیزم شیمیایی خاص خود می بایست مسافت 20 متر را با حمل 300 سی سی آب می پیمودند. ماشین هایی که نزدیک ترین فاصله را با 20 متر داشتند به عنوان تیم های برتر شناخته می شدند و ماشین هایی که از 30 متر فراتر می رفتند از دور مسابقات حذف می شدند.

سوخت این ماشین ها باید به نحوی تنظیم می شد که پس از رسیدن به 20 متر از حرکت بایستند. در مسابقات کمیکار میزان مسافتی که باید ماشین ها طی کنند و همچنین مقدار آبی که باید در این مسافت حمل کنند تا روز مسابقه مشخص نمی گردد، بنابراین دانشجویان خلاق و طراح باید پس از اعلام این دو مقدار قبل از شروع مسابقه، محاسبات لازم را بر اساس قدرت سوخت ماشین خود و مسافت محاسبه کنند. آنها با محاسبه سریع میزان گرم سوخت مورد نیاز در طول مسافت معین شده، سوخت لازم را به ماشین های خود وارد می کنند.

بطری های نوشابه بی مصرف، دیسکت های فشرده (CD) سوخته و بسیاری از مواد دورریختنی دیگر در هیبتی جدید و عجیب به ماشینی تبدیل می شوند.

اسید سیتریک، دی کربنات سدیم، جوش شیرین، اسید سولفوریک، دی اکسید کربن، آب اکسیژنه، پرکلرات آمونیوم، یدید پتاسیم و ... بعنوان سوخت های ماشین های کوچک شیمیایی استفاده می شوند. در مسابقات کمیکار بحث از بنزین و گازوئیل و ... نیست و اکثر سوخت ها، سوخت هایی سبز هستند بدون آلودگی زیست محیطی.

در مسابقات کمیکار برخی تیم ها پس از حرکت، ماشینشان متوقف می شود. برخی ماشین ها نیز منبع سوختشان تحمل فشار وارده از سوی سوخت ماشین را ندارد و منفجر می شوند. برخی ماشین ها نیز انگار دوپینگ کرده باشند، اول با سرعت فزاینده ای حرکت می کردند و به خط پایان که نزدیک می شوند آهسته آهسته حرکت می کنند.

در مسابقات کمیکار، محاسبات دقیق، خلاقیت و سطح علمی دانشجویان مهمترین ارکان موفقیت تیمها می باشند.

 

در دانشگاه های ایران عمده آموزش ها به صورت کلاسیک است و آموزش کلاسیک طبیعتا آموزشی از نوع بالا به پایین است. استاد درس می دهد و دانشجو یاد می گیرد و اندوخته علمی پیدا می کند. دانشجویان ما خوشبختانه در سطح منطقه و بین المللی از لحاظ تئوری خوب و قابل قبول هستند اما نقطه ضعف عمده آنها به نوع آموزش در کشور ما برمی گردد.

در ایران به کارهای گروهی توجهی چندانی نمی شود وخلاقیت، اعتماد به نفس و قدرت استدلال دانشجویان تقویت نمی شود. انجام مسابقات علمی گروهی و پژوهش های علمی گروهی می تواند این کمبودها را کم رنگ کند. مدتی که یک گروه دانشجویی روی یک موضوع خاص کار می کنند و به مطالعه و تحقیق گروهی می پردازند سبب می شود ضمن انجام کار و تحقیق علمی، تجربه کار گروهی و تیمی را در زمینه فعالیت علمی را فرا گیرند. آنها با کار گروهی خود به باور و اعتماد علمی می رسند، این همان چیزی است که در میان دانشجویان ما گم شده است و دیده نمی شود.

در دانشگاه های ایران نسبت به کشورهای پیشرفته به کارهای علمی، گروهی و پژوهشی اهمیت کمتری داده می شود. آنها از ابتدا دانشجویان را با کارهای علمی گروهی و تیمی آشنا می کنند. دانشجویان آن کشورها به هیچ وجه در قیاس با دانشجویان ایرانی از نظر تئوری برابری نمی کنند و در مسائل تئوری مطالب علمی ضعیف تر هستند اما چون کارگروهی علمی انجام داده اند جسارت پیدا کرده اند و با اینکه از لحاظ تئوری ضعیف تر از ما هستند، کارهای بزرگ علمی و تحقیقات کاربردی سرنوشت سازی را انجام می دهند. آنها از شکست نمی هراسند و در عمل موفق می شوند. در صورتی که دانشجویان ایرانی جسارت ندارد و از شکست می ترسد. دانشجوی ایرانی هراسان است و با اجرای برنامه های عملی و گروهی باید اعتماد به نفس و جسارت را در آنها تقویت نمود تا با بهره مندی از آموزش های تئوری به موفقیت های بزرگ و اساسی عملی برسند.

 

 

 

 




نوشته شده توسط دانشجویان مهندسی شیمی(85) دانشگاه یاسوج در سه شنبه 86 آذر 13 و ساعت 10:23 صبح

۞۞ نظرات شما ( نظر) ۞۞

   1   2   3   4      >

مطالب پیشین

سلام 2باره
امید
تمرکز
پیام تسلیت
نستیم اما میشویم
نیم نگاهی به جریان کاری مهندسی شیمی در دانشگاه یاسوج
[عناوین آرشیوشده]


    حقوق این وب سایت محفوظ است و کپی از آن تنها با ذکر نام مجاز می باشد
All Rights Reserved 2007-2008 © chemengyu.coo.ir

 Resolution: 1024 * 768

 RSS   Atom 

۞ منوی اصلی ۞

= صفحه نخست
= پست الکترونیک
= شناسنامه مدیر


۞ نویسندگان ۞

پاییز 1386 - ۞ مهندسان شیمی دانشگاه یاسوج ۞
دانشجویان مهندسی شیمی(85) دانشگاه یاسوج
دانشگاه یاسوج،مهندسی شیمی ،در جستجوی بهترینها،لایق زیباترینها


۞ موضوعات سایت ۞



۞ فهرست موضوعی یادداشت ها ۞

تاریخچه مهندسی شیمی[11] . عمومی[7] . مهندس شیمی و مهندسی شیمی[6] . مهندسی شیمی[6] . یاسوج[3] . عکس های آموزشی و جالب[2] . عکس هایی از دانشگاه[2] . تجهیزات مهندسی شیمی[2] . تمرکز . حکمت خدا . دانشگاه یاسوج . دانلود کتاب و پروژه . سلام . عاشورا . فانوس . ما . مدیر سایت . منابع . آزمون ارشد . امید . ایران . پیام تسلیت . نیم نگاهی به جریان کاری مهندسی شیمی در دانشگاه یاسوج .


۞ موضوعات آرشیو شده ۞
تابستان 1387
بهار 1387
زمستان 1386
پاییز 1386


۞ پیوندهای دوستان ۞

ساعد


۞ لینک های روزانه(لینک باکس) ۞

نفت نیوز [71]
مدرسه ی اینترنتی تبیان [59]
مسابقات کمیکار [93]
ارژی هسته ای [93]
سایت دانشگاه یاسوج [164]
سیستم اطلاع رسانی نفت و انرژی [111]
[آرشیو(6)]


۞ خبرنامه ۞

شما می توانید با وارد کردن ایمیل خود در این قسمت از به روز شدن این سایت با خبر شوید.
 


۞ تابلو آزاد ۞

تبادل نظر بازدید کننده ها با هم